Proiect finalizat cu succes!

Interior Design

Showroom Lavazza

Atunci cand  clientii te recomanda!

De la proiectare la executie si montaj! Sa fii partenerul de incredere al unui brand ca si Lavazza este cu adevarat un motiv de mandrie! Suntem mândri să vă arătăm cum am reușit să îmbinăm cu succes designul modern cu nevoile și cerințele clientului nostru, Lavazza, pentru a crea un spațiu de showroom unic și atrăgător.

Frontalia, o companie specializată în designul și producția de mobilier, a fost onorată de increderea acordată de un brand internațional de succes, precum Lavazza. Ne-am angajat să oferim un design inovator și o execuție de înaltă calitate pentru showroom-ul Lavazza, ținând cont de valorile și viziunea acestui brand renumit în industria cafelei.

Proiectul nostru a început cu o etapă crucială: comunicarea și înțelegerea nevoilor clientului. Am petrecut timp în discuții aprofundate cu reprezentanții Lavazza pentru a identifica cerințele specifice și obiectivele lor pentru showroom-ul lor. Am dorit să ne asigurăm că mobilierul pe care urma să-l dezvoltăm va răspunde perfect atât nevoilor funcționale, cât și estetice ale acestui spațiu.

Cu aceste informații în minte, am creat un concept de design care să îmbine eleganța și modernitatea cu experiența de marcă Lavazza. Ne-am asigurat că mobilierul va fi ergonomic și prietenos cu mediul, integrând tehnologii inovatoare pentru a îmbunătăți experiența clienților în showroom. Astfel, am adăugat iluminarea LED subtilă pentru a evidenția produsele și a crea o atmosferă plăcută în spațiu. De asemenea, am folosit placarea decorativă cu licheni verzi pentru a aduce un sentiment natural și proaspăt în designul mobilierului.

Unul dintre elementele centrale ale proiectului nostru a fost insula de degustare a cafelei. Am configurat-o ingenios pentru a oferi un spațiu confortabil și funcțional, unde clienții pot savura cafeaua Lavazza într-o ambianță plăcută. Am acordat o atenție specială detalierii și finisajelor pentru a asigura o experiență premium în acest colț al showroom-ului.

După finalizarea fazei de design, am trecut la execuția și producția propriu-zisă a mobilierului. Echipa noastră de experți și artizani calificați au lucrat cu atenție și precizie pentru a aduce conceptul la viață. Am folosit materiale de înaltă calitate și tehnici de producție avansate pentru a crea mobilierul durabil și rezistent, conform standardelor noastre ridicate.

Montajul a fost, de asemenea, o etapă esențială a proiectului. Echipa noastră a lucrat cu profesionalism și atenție la detalii pentru a asambla și a instala mobilierul în showroom-ul Lavazza. Am urmărit fiecare etapă a procesului pentru a ne asigura că totul se potrivește perfect și că fiecare piesă de mobilier este în armonie cu designul general.

Cu mândrie, putem spune că rezultatul final a fost un showroom Lavazza impresionant, care a îndeplinit toate așteptările și cerințele clientului nostru. Designul nostru modern, îmbinat cu atenția la detalii și tehnologiile inovatoare integrate, a creat un spațiu atrăgător și funcțional pentru Lavazza și clienții săi.

În concluzie, lucrarea noastră, “Frontalia: De la Design la Execuție și Montaj – Mobilier pentru Showroom Lavazza”, a fost o oportunitate deosebită pentru noi de a demonstra creativitatea, competența și abilitățile noastre în industria designului și producției de mobilier. Suntem mândri de colaborarea cu Lavazza și de rezultatul final, care reprezintă în mod fidel viziunea și identitatea acestui brand de succes.

Mulțumim pentru atenție și vă stăm la dispoziție pentru orice întrebări sau clarificări suplimentare legate de proiectul nostru.

Designer: Frontalia

Localizare: Cluj Napoca

Dorești amenajarea completă?

proiectare-producţie-livrare-montaj

Trimite cerere de ofertă. Click aici.