Proiect finalizat cu succes!

Producţie şi montaj

Interior Design

Salon Beauty

Stilul ales pentru această amenjare este Shabby chic – originar din Marea Britanie emană atmosfera caselor mari în care mobilierul vechi, vopsit, alături de culorile şi texturile calme creează căldură şi confort.
Termenul „shabby chic” își are originea în anii 1980. În design, acesta a fost un moment în care opulența și decadența ocupau un loc central. De la penthouse-uri elegante până la holuri corporative pline cu marmură strălucitoare și alamă, stilul elegant a fost ușor de găsit.
Este logic că ar apărea un aspect alternativ, plin de piese bogate în istorie, care au prezentat vopsea așchiată, precum și descoperiri de epocă cu stil feminin. S-a născut shabby chic!
Acest stil dă mare importanță detaliilor și felului în care sunt combinate diferite elemente, care joacă un rol important în orice decor. O gamă largă de vaze, tablouri vechi, materiale textile și alte obiecte artizanale se găsesc în casele decorate shabby chic. Decorațiunile sunt în culori pastel, majoritatea fiind făcute de mână sau restaurate, cu multe flori, precum trandafiri sau lavanda, dar și cu oglinzi cu rame foarte ornamentate. CandelabreLE ornamentate, oferă eleganță oricărei amenajări.

Designer: Frontalia

Localizare: Brasov

Dorești amenajarea completă?

proiectare-producţie-livrare-montaj

Trimite cerere de ofertă. Click aici.