Proiect finalizat cu succes!

Producţie şi montaj

Interior Design

Mobilier Horeca

Proiectul este situat într-unul dintre centrele comerciale din Braşov, realizat la propunerea unui renumit studio de arhitectură. Complexitatea amenajării ne-a stărnit imaginaţia şi ne-a provocat să identificăm cele mai bune soluţii pentru evidenţierea locaţiei şi atragerea clienţilor. Am realizat o amenajare de portofoliu de care suntem extrem de mândri.

Placare fantezie,realizată din plăci suprapuse tapiţate cu piele naturală. Aşezarea oblică şi inserţiile de leduri creează un ambient de excepţie, subliinind efectul electric al locaţiei, reflectând astfel, brand-ul companiei.

Modalitatea de expunere este inedită. Realizată din lemn masiv cu îmbinări si decupaje complexe, această placare este centrul de interes al locaţiei. Inserţiile de sticlă iluminată sunt electrizante şi captează atenţia tuturor.

Sigla, simbolul locaţiei este formată dintr-un joc complex de forme şi lumini. Realizată din lemn cu tăieturi foarte precise, reprezintă esenţa spaţiului, respectiv, circuitul electric stilizat prin măiestria tâmplarilor nostri.

Designer: Singleart

Localizare: Brasov

Dorești amenajarea completă?

proiectare-producţie-livrare-montaj

Trimite cerere de ofertă. Click aici.