Proiect finalizat cu succes!

Interior Design

Mobilier bucatarie – modern

Descoperă o lucrare excepțională din portofoliul nostru – un mobilier de bucătărie alb cu un design rafinat, realizat cu mare atenție la detalii și dintr-un mix inovator de materiale și culori. Această piesă de mobilier impresionantă aduce un aer proaspăt și elegant în orice bucătărie.

Ușile mobilierului sunt confecționate din lemn masiv de frasin FRONTALIA | Fronturi din Lemn Masiv (fronturilemnmasiv.ro), cu un finisaj alb imaculat care conferă o notă de eleganță și rafinament. Pentru a adăuga un plus de lux și durabilitate, manerele valoroase din inox au fost alese cu grijă, completând perfect aspectul general al mobilei.

Blatul bucătăriei este realizat din compozit Corian https://www.corian.com/ , un material premium ce se remarcă prin rezistența sa la zgârieturi și lovituri, dar și prin aspectul impecabil de alb. Contrablatul din sticlă vopsită într-un elegant ton de violet adaugă un element de design distinct și o notă de personalitate în bucătăria ta.

Între blatul și corpurile suspendate, am integrat suporturi din compozit Corian pentru pahare și condimente. Aceste suporturi, susținute de tije elegante din inox, nu doar îți asigură un spațiu organizat și practic, ci adaugă și o notă suplimentară de eleganță și sofisticare în amenajarea bucătăriei tale.

Un aspect deosebit al acestei bucătării este iluminarea discretă a corpurilor suspendate, realizată cu ajutorul luminilor LED. Această lumina subtilă pune în valoare fiecare detaliu al mobilei și creează o atmosferă relaxantă și primitoare în încăpere. Mai mult decât atât, terminația impresionantă a bucătăriei este reprezentată de rafturile din sticlă, iluminate și ele cu ajutorul LED-urilor, care adaugă un element de “fantezie” și stil în amenajarea ta.

Această bucătărie este concepută ca un spațiu open space, integrându-se perfect în zona de living. Suspensia pe perete adaugă un plus de modernitate și eficiență, lăsând spațiul de pardoseală liber pentru a crea o atmosferă spațioasă și deschisă. În plus, bucătăria noastră este echipată cu plită, hotă și cuptor electric de înaltă calitate, marca Electrolux https://www.electrolux.ro/, toate într-un elegant finisaj alb care se potrivește perfect cu restul mobilei.

În concluzie, această lucrare din portofoliul nostru reprezintă o capodoperă a designului de bucătărie alb, realizată cu pasiune și profesionalism. Fiecare element al mobilierului, de la uși și manere până la blaturi și accesorii, este ales cu mare grijă pentru a crea o experiență estetică și funcțională remarcabilă în bucătăria ta.

Descoperă frumusețea și calitatea acestui mobilier unic și transformă-ți bucătăria într-un spațiu desăvârșit pentru a găti și a petrece timp alături de cei dragi.

Design: Frontalia

Localizare: Braşov

Dorești amenajarea completă?

proiectare-producţie-livrare-montaj

Trimite cerere de ofertă. Click aici.