Proiect finalizat cu succes!

Interior Design

Eleganță clasică într-o bucătărie restrânsă: Mobila de bucătărie din lemn masiv

Această lucrare din portofoliu reprezintă un proiect remarcabil în care am creat o bucătărie elegantă și rafinată într-un spațiu restrâns. Mobilierul clasic, realizat cu fronturi din lemn masiv din colecția Positano, aduce un farmec deosebit, iar integrarea cu aparatele electrocasnice de înaltă calitate, precum combina frigorifică incorporabilă, mașina de spălat vase , plita cu inducție și hota complet incorporabilă, toate marca Bosch:  https://www.bosch.ro/ demonstrează atenția noastră la detalii și funcționalitate.

Mobilierul de bucătărie este construit cu uși din lemn masiv, care conferă un aspect cald și autentic întregului spațiu. Modelele de fronturi din colecția Positano adaugă o notă de eleganță, cu un design clasic, într-o nuanță crem/bej antichizată. Această finisare conferă o senzație de vechi și nou, iar mobilierul se integrează perfect în stilul tradițional al casei.

Toate elementele mobilierului sunt atent finisate, iar atenția noastră la detalii este evidențiată prin prezența numeroaselor elemente decorative specifice mobilierului clasic. Pilastrii, cornișa și garduletul adaugă un farmec aparte, punând în valoare ansamblul mobilierului și conferindu-i o notă de nobilime. Aceste elemente sculptate sunt realizate cu pricepere și migală, respectând tradiția și măiestria meșteșugului lemnului.

Un aspect important al acestei lucrări este integrarea armonioasă a aparatelor electrocasnice moderne în mobilierul clasic. Combina frigorifică incorporabilă, masina de spălat vase marca Bosch, plita cu inducție și hota complet incorporabilă au fost integrate discret în designul bucătăriei. Această abordare permite păstrarea unui aspect uniform și curat, fără a sacrifica utilitatea și confortul.

Mobilierul este construit până la tavan pentru a obține o închidere completă și elegantă a spațiului. Această soluție inteligentă optimizează fiecare centimetru de spațiu disponibil, oferind suficiente spații de depozitare și organizare într-o bucătărie restrânsă. Sertarele și dulapurile au fost proiectate astfel încât să ofere o accesibilitate ușoară și să maximizeze eficiența utilizării spațiului.

Această lucrare din portofoliu reprezintă o dovadă a măiestriei și creativității noastre în realizarea mobilierului de bucătărie clasic din lemn masiv. Integrarea armonioasă a aparatelor electrocasnice moderne și atenția la detalii sunt elemente care ne definesc munca. Mobilierul de bucătărie stil clasic cu uși finisate în nuanțe crem/bej antichizate adaugă un farmec aparte într-o bucătărie restrânsă, transformând-o într-un spațiu elegant și funcțional. Cu pilastrii, cornișa și garduletul, mobilierul capătă o notă nobilă și distinctă, punând în valoare frumusețea și calitatea lemnului masiv.

Mobilier clasic realizat cu fronturi din lemn masiv model: https://fronturilemnmasiv.ro/colectia-positano/

Design: Frontalia

Localizare: Braşov

Dorești amenajarea completă?

proiectare-producţie-livrare-montaj

Trimite cerere de ofertă. Click aici.