Mobilier bucatarie – modern

Proiect finalizat cu succes!

Interior Design

Mobilier bucatarie – modern

Prezentare – Mobilier pentru bucătărie modernă pentru un spațiu secundar dedicat petrecerii timpului cu musafirii

Introducere:

Bine ați venit la prezentarea mobilierului pentru bucătărie modernă, conceput special pentru a satisface nevoile unei bucătării secundare unde familia își petrece timpul alături de musafiri. Această bucatărie reprezintă combinația perfectă între funcționalitate și design contemporan, aducând o notă de eleganță și confort în spațiul dumneavoastră. Vom explora caracteristicile cheie ale acestui mobilier, inclusiv mânerele frezate, iluminarea cu leduri a blatului de lucru, cosurile jolly pentru depozitarea sticlelor și condimentelor, precum și aparatura electrocasnică modernă incorporată. De asemenea, vom evidenția insula generoasă care aduce un element de socializare în bucătărie.

Mobila pentru bucătărie:

Mobilierul pentru bucătărie reprezintă piesa centrală a acestui spațiu și trebuie să fie atât funcțional, cât și estetic plăcut. În cazul nostru, am creat o gamă de mobilier cu un design modern și finisaje de calitate superioară. Culorile neutre și liniile curate aduc un aer sofisticat și se integrează perfect în orice decor.

Designul bucătăriei:

Designul bucătăriei este unul contemporan, cu accent pe spațiu și eficiență. Fiecare element a fost gândit pentru a crea un flux de lucru optim și pentru a facilita activitățile zilnice din bucătărie. Am încorporat soluții inteligente de depozitare, care includ cosuri jolly special concepute pentru a ține sticlele și condimentele la îndemână. Astfel, veți avea întotdeauna acces rapid la ingredientele și condimentele preferate.

Blatul de lucru iluminat cu LED-uri:

Blatul de lucru iluminat cu LED-uri reprezintă un element cheie al bucătăriei moderne. Această caracteristică inovatoare nu doar oferă un aspect elegant, ci și crește funcționalitatea spațiului de lucru. Iluminarea uniformă și eficientă a blatului de lucru vă permite să lucrați într-un mediu bine luminat, fără umbre și cu un consum redus de energie.

Aparatura electrocasnică modernă incorporată:

Pentru a completa designul modern și funcționalitatea bucătăriei, am integrat aparatura electrocasnică modernă în mobilier. Fiecare aparat, de la frigider și cuptor până la plită și mașină de spălat vase, a fost selectat cu atenție pentru a se potrivi perfect cu estetica generală a bucătăriei. Această integrare discretă nu doar economisește spațiu, ci și permite un acces ușor și rapid la toate echipamentele necesare pentru gătit.

Insula generoasă pentru socializare:

Unul dintre elementele distincte ale acestei bucătării moderne este insula generoasă, care adaugă un spațiu suplimentar pentru socializare. Insula poate fi utilizată ca bar sau zona de luat masa, oferind un loc confortabil pentru a petrece timpul alături de familie și musafiri. Aceasta devine un punct focal în bucătărie, atrăgând toate privirile și facilitând interacțiunile sociale.

Concluzie:

Mobilierul pentru bucătărie modernă prezentat în această lucrare aduce un nou nivel de funcționalitate și estetică în bucătăria dumneavoastră secundară. De la mânerele frezate și iluminarea cu leduri a blatului de lucru, până la soluțiile inteligente de depozitare și insula generoasă pentru socializare, fiecare element a fost conceput pentru a vă oferi o experiență de utilizare plăcută și un design contemporan. Această mobilă pentru bucătărie modernă se integrează perfect în orice tip de decor și va deveni cu siguranță inima casei dumneavoastră secundare. Experimentați confortul și eleganța în bucătăria dumneavoastră cu acest mobilier deosebit.

Design: Frontalia

Localizare: Braşov

Dorești amenajarea completă?

proiectare-producţie-livrare-montaj

Mobilier bucatarie – modern

Proiect finalizat cu succes!

Interior Design

Mobilier bucatarie – modern

Descoperă o lucrare excepțională din portofoliul nostru – un mobilier de bucătărie alb cu un design rafinat, realizat cu mare atenție la detalii și dintr-un mix inovator de materiale și culori. Această piesă de mobilier impresionantă aduce un aer proaspăt și elegant în orice bucătărie.

Ușile mobilierului sunt confecționate din lemn masiv de frasin FRONTALIA | Fronturi din Lemn Masiv (fronturilemnmasiv.ro), cu un finisaj alb imaculat care conferă o notă de eleganță și rafinament. Pentru a adăuga un plus de lux și durabilitate, manerele valoroase din inox au fost alese cu grijă, completând perfect aspectul general al mobilei.

Blatul bucătăriei este realizat din compozit Corian https://www.corian.com/ , un material premium ce se remarcă prin rezistența sa la zgârieturi și lovituri, dar și prin aspectul impecabil de alb. Contrablatul din sticlă vopsită într-un elegant ton de violet adaugă un element de design distinct și o notă de personalitate în bucătăria ta.

Între blatul și corpurile suspendate, am integrat suporturi din compozit Corian pentru pahare și condimente. Aceste suporturi, susținute de tije elegante din inox, nu doar îți asigură un spațiu organizat și practic, ci adaugă și o notă suplimentară de eleganță și sofisticare în amenajarea bucătăriei tale.

Un aspect deosebit al acestei bucătării este iluminarea discretă a corpurilor suspendate, realizată cu ajutorul luminilor LED. Această lumina subtilă pune în valoare fiecare detaliu al mobilei și creează o atmosferă relaxantă și primitoare în încăpere. Mai mult decât atât, terminația impresionantă a bucătăriei este reprezentată de rafturile din sticlă, iluminate și ele cu ajutorul LED-urilor, care adaugă un element de “fantezie” și stil în amenajarea ta.

Această bucătărie este concepută ca un spațiu open space, integrându-se perfect în zona de living. Suspensia pe perete adaugă un plus de modernitate și eficiență, lăsând spațiul de pardoseală liber pentru a crea o atmosferă spațioasă și deschisă. În plus, bucătăria noastră este echipată cu plită, hotă și cuptor electric de înaltă calitate, marca Electrolux https://www.electrolux.ro/, toate într-un elegant finisaj alb care se potrivește perfect cu restul mobilei.

În concluzie, această lucrare din portofoliul nostru reprezintă o capodoperă a designului de bucătărie alb, realizată cu pasiune și profesionalism. Fiecare element al mobilierului, de la uși și manere până la blaturi și accesorii, este ales cu mare grijă pentru a crea o experiență estetică și funcțională remarcabilă în bucătăria ta.

Descoperă frumusețea și calitatea acestui mobilier unic și transformă-ți bucătăria într-un spațiu desăvârșit pentru a găti și a petrece timp alături de cei dragi.

Design: Frontalia

Localizare: Braşov

Dorești amenajarea completă?

proiectare-producţie-livrare-montaj

Mobilier bucatarie clasic

Proiect finalizat cu succes!

Interior Design

Eleganță clasică într-o bucătărie restrânsă: Mobila de bucătărie din lemn masiv

Această lucrare din portofoliu reprezintă un proiect remarcabil în care am creat o bucătărie elegantă și rafinată într-un spațiu restrâns. Mobilierul clasic, realizat cu fronturi din lemn masiv din colecția Positano, aduce un farmec deosebit, iar integrarea cu aparatele electrocasnice de înaltă calitate, precum combina frigorifică incorporabilă, mașina de spălat vase , plita cu inducție și hota complet incorporabilă, toate marca Bosch:  https://www.bosch.ro/ demonstrează atenția noastră la detalii și funcționalitate.

Mobilierul de bucătărie este construit cu uși din lemn masiv, care conferă un aspect cald și autentic întregului spațiu. Modelele de fronturi din colecția Positano adaugă o notă de eleganță, cu un design clasic, într-o nuanță crem/bej antichizată. Această finisare conferă o senzație de vechi și nou, iar mobilierul se integrează perfect în stilul tradițional al casei.

Toate elementele mobilierului sunt atent finisate, iar atenția noastră la detalii este evidențiată prin prezența numeroaselor elemente decorative specifice mobilierului clasic. Pilastrii, cornișa și garduletul adaugă un farmec aparte, punând în valoare ansamblul mobilierului și conferindu-i o notă de nobilime. Aceste elemente sculptate sunt realizate cu pricepere și migală, respectând tradiția și măiestria meșteșugului lemnului.

Un aspect important al acestei lucrări este integrarea armonioasă a aparatelor electrocasnice moderne în mobilierul clasic. Combina frigorifică incorporabilă, masina de spălat vase marca Bosch, plita cu inducție și hota complet incorporabilă au fost integrate discret în designul bucătăriei. Această abordare permite păstrarea unui aspect uniform și curat, fără a sacrifica utilitatea și confortul.

Mobilierul este construit până la tavan pentru a obține o închidere completă și elegantă a spațiului. Această soluție inteligentă optimizează fiecare centimetru de spațiu disponibil, oferind suficiente spații de depozitare și organizare într-o bucătărie restrânsă. Sertarele și dulapurile au fost proiectate astfel încât să ofere o accesibilitate ușoară și să maximizeze eficiența utilizării spațiului.

Această lucrare din portofoliu reprezintă o dovadă a măiestriei și creativității noastre în realizarea mobilierului de bucătărie clasic din lemn masiv. Integrarea armonioasă a aparatelor electrocasnice moderne și atenția la detalii sunt elemente care ne definesc munca. Mobilierul de bucătărie stil clasic cu uși finisate în nuanțe crem/bej antichizate adaugă un farmec aparte într-o bucătărie restrânsă, transformând-o într-un spațiu elegant și funcțional. Cu pilastrii, cornișa și garduletul, mobilierul capătă o notă nobilă și distinctă, punând în valoare frumusețea și calitatea lemnului masiv.

Mobilier clasic realizat cu fronturi din lemn masiv model: https://fronturilemnmasiv.ro/colectia-positano/

Design: Frontalia

Localizare: Braşov

Dorești amenajarea completă?

proiectare-producţie-livrare-montaj

Bucatarie moderna

Proiect finalizat cu succes!

Bucătărie moderna mdf lucios

Interior Design

Mobilier Dormitor – lemn masiv

C

ele mai bune recomandări sunt reprezentate prin portofoliul de lucrări!
Ce prezentăm azi?
Un ansamblu de mobilier proiectat şi realizat într-un spaţiu foarte îngust, unde provocarea eficientizării spaţiului pentru depozitare a fost rezolvată prin terminaţia mobilierului. Uşile culisante îndeplinesc dubla funcţie:
1. închiderea spaţiului destinat bucătăriei;
2. spaţii pentru depozitare suplimentare – de care clientul avea mare nevoie!
Ce materiale s-au folosit?
Combinaţia dintre sticlă, mdf lucios, iluminare led şi elemente metalice s-a incadrat perfect în amenajarea ultramodernă solicitată de client.
Atunci când ştii ceea ce faci, găseşti cele mai bune soluţii pentru fiecare client: www.frontalia.ro

Designer: Frontalia

Localizare: Bucuresti

Dorești amenajarea completă?

proiectare-producţie-livrare-montaj

Amenjare apartament – stil clasic

Proiect finalizat cu succes!

Bucătărie cu fronturi din lemn masiv
Living cu usi din lemn masiv finisaj wenge
Dormitor matrimonial
Cameră fetiţă
Interior Design

Amenjare apartartament – stil clasic

Stilul preferat al familiei G. este cel clasic.

Situat intr+un ansamblu rezidenţial din Braşov, amenajarea apartamnetului in stilul clasic a presupus balansul intre integrarea elementelor specifice şi ergonomia.

Apartamentul având dimensiuni reduse am optat pentru mobilier “build in” evitând astfel aglomerarea excesivă a spaţiului.

Designer: Frontalia

Localizare: Braşov

Dorești amenajarea completă?

proiectare-producţie-livrare-montaj

Mobilier modern – bucătărie

Proiect finalizat cu succes!

Producţie şi montaj

Interior Design

Mobilier modern bucătărie

O bucătărie…provocare…

O familie de braşoveni stabiliţi in Italia, familiarizaţi cu marile brand-uri de design si amenajări interioare, ne-a lansat provocarea de a mobila şi utila bucătăria din casa nou construita. Fiind o familie numearoasa o cerinţă specială a fost integrarea in mobilier a doua yone pentru gătire, dar şi un design modern comparabil cu ceea ce sunt familiarizaţi in Italia.

Design modern, combinat cu electrocasnice integrate, iluminare a suprafeţei de lucru, dar şi decorativă, tonuri neutre, iar către living insula este prevăzută cu inserţii de licheni decorativi iluminaţi pentru un aspect elegant.

La finalizarea lucrării familia ne-a împărtăşit faptul ca bucătăria a devenit spaţiul preferat.

Designer: Frontalia

Localizare: Viareggio

Dorești amenajarea completă?

proiectare-producţie-livrare-montaj

Amenjare open space – design modern

Proiect finalizat cu succes!

Bucătărie cu fronturi din lemn masiv
Living cu usi din sticla si furnir de nuc
Hol tapiţat cu uşi tapitate şi culisante
Interior Design

Mobilier modern open space

Amenajarea unui spaţiu deschis este mereu interesantă si necesită multă creativitate, dar şi responsabilitate.

Acest proiect complex situat într-un apartament tip penthhouse se distinge printr-un design excelent, care îmbină funcţionalitatea, ergonomia, dar şi  estetica materialelor utilizate.

Bucătăria, de o eleganţă deosebită este o combintaţie spectaculoasă de culori si texturi, furnirul natural de nuc american este cel care întregeşte ansamblul funcţional alb cu elemente din sticlă turqoise, blatul si contrablatul din quartz alb cu inserţii metalice.

Designer: Frontalia

Localizare: Braşov

Dorești amenajarea completă?

proiectare-producţie-livrare-montaj

Dormitor clasic

Proiect finalizat cu succes!

Interior Design

Mobilier dormitor clasic

Mobila pentru dormitor realizată cu fronturi din lemn masiv, modelul Firenze:

Acasă

Patul matrimonial este tapitat cu auriu, prevăzut cu spaţiu pentru depozitare.

Designer: Frontalia

Localizare: Fagaraş

Dorești amenajarea completă?

proiectare-producţie-livrare-montaj

Amenajare dormitoare baieţi

Proiect finalizat cu succes!

Dormitor tematitcă Formula I.
Dormitor tematitcă Astrologie.
Interior Design

Dormitoare baieţi

Familia T. ne-a încredinţat cu încredere mobilarea celor doi băieţi năzdrăvani.

O lucrare de succes şi doi băieţi fericiţi! Am fost onoraţi să realizăm aceste proiecte pentru doi baieţi, de 10 si respectiv 12 ani. Cu puncte de vedere foarte bine definite şi exprimate, fiecare dintre copii şi-a stabilit tema de amenajare a camerelor lor.

Astfel băiatul de 10 ani si-a dorit o amenjarare cu tema sportului nobil şi plin de adrenalină: FORMULA I, iar fratele mai mare, pasionat de astrologie, şi-a dorit ca dormitorul să aibă: „cerul înstelat”, dar si planetele.

Atunci când tematica este atât de bine definită şi acceptul părinţilor evident, că rezultatul a fost pe masură, îmbinând cu success funcţionalitatea şi design-ul.

Chiar dacă timpul va trece, cei doi băieţi vor avea alte viziuni asupra vieţii, cu siguranţă camerele copiilăriei lor vor stârni amintiri placute.

Designer: Frontalia

Localizare: Braşov

Dorești amenajarea completă?

proiectare-producţie-livrare-montaj

Mobilier Studio Lux

Proiect finalizat cu succes!

Producţie şi montaj

Interior Design

Mobilier Studio Lux

Într-un ansamblu rezidenţial exclusivist din Braşov, un cuplu tânăr şi-a dorit o amenjare modernă a unui apartament tip studio, complet deschis.
Conceptul amenajării a fost stabilit de o casă de arhitectură de elită, cuprinzând materiale preţioase, cum sunt: furnirul natural de stejar, marmură, oglindă fumurie cu frezazi speciale, MDF şi piele naturală.
Complexitatea lucrării constă în: îmbinări în unghiuri diferite, terminaţii deschise cu muchii ascuţite, iluminare discretă inserată cu precizie.
Prelucrarea mobilierului a fost o provocare, dar rezultatul este de excepţie.

Designer: HVA

Localizare: Braşov

Dorești amenajarea completă?

proiectare-producţie-livrare-montaj

Trimite cerere de ofertă. Click aici.