Showroom Lavazza

Proiect finalizat cu succes!

Interior Design

Showroom Lavazza

Atunci cand  clientii te recomanda!

De la proiectare la executie si montaj! Sa fii partenerul de incredere al unui brand ca si Lavazza este cu adevarat un motiv de mandrie! Suntem mândri să vă arătăm cum am reușit să îmbinăm cu succes designul modern cu nevoile și cerințele clientului nostru, Lavazza, pentru a crea un spațiu de showroom unic și atrăgător.

Frontalia, o companie specializată în designul și producția de mobilier, a fost onorată de increderea acordată de un brand internațional de succes, precum Lavazza. Ne-am angajat să oferim un design inovator și o execuție de înaltă calitate pentru showroom-ul Lavazza, ținând cont de valorile și viziunea acestui brand renumit în industria cafelei.

Proiectul nostru a început cu o etapă crucială: comunicarea și înțelegerea nevoilor clientului. Am petrecut timp în discuții aprofundate cu reprezentanții Lavazza pentru a identifica cerințele specifice și obiectivele lor pentru showroom-ul lor. Am dorit să ne asigurăm că mobilierul pe care urma să-l dezvoltăm va răspunde perfect atât nevoilor funcționale, cât și estetice ale acestui spațiu.

Cu aceste informații în minte, am creat un concept de design care să îmbine eleganța și modernitatea cu experiența de marcă Lavazza. Ne-am asigurat că mobilierul va fi ergonomic și prietenos cu mediul, integrând tehnologii inovatoare pentru a îmbunătăți experiența clienților în showroom. Astfel, am adăugat iluminarea LED subtilă pentru a evidenția produsele și a crea o atmosferă plăcută în spațiu. De asemenea, am folosit placarea decorativă cu licheni verzi pentru a aduce un sentiment natural și proaspăt în designul mobilierului.

Unul dintre elementele centrale ale proiectului nostru a fost insula de degustare a cafelei. Am configurat-o ingenios pentru a oferi un spațiu confortabil și funcțional, unde clienții pot savura cafeaua Lavazza într-o ambianță plăcută. Am acordat o atenție specială detalierii și finisajelor pentru a asigura o experiență premium în acest colț al showroom-ului.

După finalizarea fazei de design, am trecut la execuția și producția propriu-zisă a mobilierului. Echipa noastră de experți și artizani calificați au lucrat cu atenție și precizie pentru a aduce conceptul la viață. Am folosit materiale de înaltă calitate și tehnici de producție avansate pentru a crea mobilierul durabil și rezistent, conform standardelor noastre ridicate.

Montajul a fost, de asemenea, o etapă esențială a proiectului. Echipa noastră a lucrat cu profesionalism și atenție la detalii pentru a asambla și a instala mobilierul în showroom-ul Lavazza. Am urmărit fiecare etapă a procesului pentru a ne asigura că totul se potrivește perfect și că fiecare piesă de mobilier este în armonie cu designul general.

Cu mândrie, putem spune că rezultatul final a fost un showroom Lavazza impresionant, care a îndeplinit toate așteptările și cerințele clientului nostru. Designul nostru modern, îmbinat cu atenția la detalii și tehnologiile inovatoare integrate, a creat un spațiu atrăgător și funcțional pentru Lavazza și clienții săi.

În concluzie, lucrarea noastră, “Frontalia: De la Design la Execuție și Montaj – Mobilier pentru Showroom Lavazza”, a fost o oportunitate deosebită pentru noi de a demonstra creativitatea, competența și abilitățile noastre în industria designului și producției de mobilier. Suntem mândri de colaborarea cu Lavazza și de rezultatul final, care reprezintă în mod fidel viziunea și identitatea acestui brand de succes.

Mulțumim pentru atenție și vă stăm la dispoziție pentru orice întrebări sau clarificări suplimentare legate de proiectul nostru.

Designer: Frontalia

Localizare: Cluj Napoca

Dorești amenajarea completă?

proiectare-producţie-livrare-montaj

Dormitor matrimonial lux – Bucuresti

Proiect finalizat cu succes!

Productie!

Interior Design

Dormitor matrimonial lux

O lucrare desavarsita realizata de echipa Frontalia!

Materiale premium, atentie maxima la fiecare detaliu pentru finalizarea cu succes a fiecarei lucrari!

Catifea alba, alama si mdf lucios – combinate cu pasiunea pentru mobilierul de calitate!

Dormitorul curpinde: patul matrimonial tapitat, masa de toaleta cu baza din alama si mdf lucios, pouff pentru masa de toaleta, oglinda cu rama din alama si iluminata led, pouff relaxare.

Patul matrimonial este prevazut cu sertare pentru depozitate astfel incat sa asigure necesarul de depozitare al familiei. Tablia tapitata cu catifea alba incadreaza perfect noptierele si este prevazuta cu rama din alama patinata.

Structura solida a patului matrimonial, realizata din lemn stratificat garanteaza rezistenta produsului in timp.

Clientul a optat pentru somiera rigida realizata de asemenea, din lemn stratificat.

Masa de toaleta este o adevarata bijuterie! Structura din alama masiva patinata a necesitat studiu si incercari pentru obtinerea unui rezultat impecabil.

Oglinda – o piesa unicat!

Designer: Dfine

Localizare: Bucuresti

Dorești amenajarea completă?

proiectare-producţie-livrare-montaj

Amenajare Horeca – Brasov

Proiect finalizat cu succes!

Interior Design

Spaţiu comercial – optică

Amenjarea Horeca Brasov – Clatitarie

In centrul Brasovului, o locatie de exceptie va astepta intr-o atmosfera eclectica plina de farmec, unde echipa Frontalia a contribuit cu succes!

Banchetele tapitate cu catifea specifice amenajarii locatiilor horeca asigura confortul sederii in timpul in care veti savura delicioasele clatite.

Fotoliile cu piele naturala in combinatie cu catifeaua sunt tapitate cu aspect relaxat si lejer, tocmai pentru a intregi atmosfera boema creata prin conceptul de design interior horeca – design realizat de Singleart.

Mese sunt spectaculoase! blatul din marmura Emperador Dark este conturat de rama metaliza finisata in culoarea alamei.

Designer: Singleart

Localizare: Braşov

Dorești amenajarea completă?

proiectare-producţie-livrare-montaj

Showroom Lavazza – Bucuresti

Proiect finalizat cu succes!

Interior Design

Showroom Lavazza

Atunci cand  clientii te recomanda!

De la proiectare la executie si montaj! Sa fii partenerul de incredere al unui brand ca si Lavazza este cu adevarat un motiv de mandrie!

Mobilierul pentru showroom trebuie proiectat cu respectarea celor mai mici detalii privind nevoile pentru expunere al brandului pentru care este conceput – in cazul de fata Lavazza!

Designer: Frontalia

Localizare: Bucuresti

Dorești amenajarea completă?

proiectare-producţie-livrare-montaj

Mobilier Expo Paris

Proiect finalizat cu succes!

Producţie şi montaj

Interior Design

Mobilier Expo – Paris

Un important brand de distribuţie cafea din Italia, ne-a încredinţat acest proiect provocator: realizarea mobilierului pentru expozitia de francize de la Paris din anul 2019. Conceptul din spatele proiectului se distinge prin idei de design, creative, prin elaborarea ingenioasă, astfel încât viziunea să devină o realitate interesantă, printr-un joc de forme fluide si geometrice perfecte. Mobilierul specific pentru standurile expoziţionale trebuie să respecte mai multe cerinţe, dar cea mai importantă este să contribuie la succesul brandul pentru care a fost proiectat.

Designer: Caffe Bonini

Localizare: Paris

Dorești amenajarea completă?

proiectare-producţie-livrare-montaj

Spatiu comercial

Proiect finalizat cu succes!

Producţie şi montaj

Interior Design

Spaţiu comercial – optică

Ne-a plăcut de la început proiectul de design pe care Arhitecta A.C. ni l-a propus. Liniile moderne şi extravagante dau o nota de lux şi eleganţă imaginii de brand a companiei. Mobilierul este personalizat, conceput pentru a întregi atmosfera sofisticată şi primitoare a spaţiului.

Mobilierul personalizat modern este, prin urmare, conceput pentru medii care refuză omogenizarea produselor industriale și care caută în schimb unicitatea și perfecțiunea pentru a aduce o atmosferă sofisticată și prețioasă în care este asigurat echilibrul perfect dintre mobilier, functionalitate și spațiu.

Materialele folosite sunt MDF lucios alb, nişe ilumitate si rafturie pentru expoinerea ochelarilor  realizate din Corian alb cu iluminare led, care pune in valoare produsele expuse.

Designer: Alexandra Cosma

Localizare: Braşov

Dorești amenajarea completă?

proiectare-producţie-livrare-montaj

Salon Beauty

Proiect finalizat cu succes!

Producţie şi montaj

Interior Design

Salon Beauty

Stilul ales pentru această amenjare este Shabby chic – originar din Marea Britanie emană atmosfera caselor mari în care mobilierul vechi, vopsit, alături de culorile şi texturile calme creează căldură şi confort.
Termenul „shabby chic” își are originea în anii 1980. În design, acesta a fost un moment în care opulența și decadența ocupau un loc central. De la penthouse-uri elegante până la holuri corporative pline cu marmură strălucitoare și alamă, stilul elegant a fost ușor de găsit.
Este logic că ar apărea un aspect alternativ, plin de piese bogate în istorie, care au prezentat vopsea așchiată, precum și descoperiri de epocă cu stil feminin. S-a născut shabby chic!
Acest stil dă mare importanță detaliilor și felului în care sunt combinate diferite elemente, care joacă un rol important în orice decor. O gamă largă de vaze, tablouri vechi, materiale textile și alte obiecte artizanale se găsesc în casele decorate shabby chic. Decorațiunile sunt în culori pastel, majoritatea fiind făcute de mână sau restaurate, cu multe flori, precum trandafiri sau lavanda, dar și cu oglinzi cu rame foarte ornamentate. CandelabreLE ornamentate, oferă eleganță oricărei amenajări.

Designer: Frontalia

Localizare: Brasov

Dorești amenajarea completă?

proiectare-producţie-livrare-montaj

Trimite cerere de ofertă. Click aici.