Mobilier Expo Paris

Proiect finalizat cu succes!

Producţie şi montaj

Interior Design

Mobilier Expo – Paris

Un important brand de distribuţie cafea din Italia, ne-a încredinţat acest proiect provocator: realizarea mobilierului pentru expozitia de francize de la Paris din anul 2019. Conceptul din spatele proiectului se distinge prin idei de design, creative, prin elaborarea ingenioasă, astfel încât viziunea să devină o realitate interesantă, printr-un joc de forme fluide si geometrice perfecte. Mobilierul specific pentru standurile expoziţionale trebuie să respecte mai multe cerinţe, dar cea mai importantă este să contribuie la succesul brandul pentru care a fost proiectat.

Designer: Caffe Bonini

Localizare: Paris

Dorești amenajarea completă?

proiectare-producţie-livrare-montaj

Spatiu comercial

Proiect finalizat cu succes!

Producţie şi montaj

Interior Design

Spaţiu comercial – optică

Ne-a plăcut de la început proiectul de design pe care Arhitecta A.C. ni l-a propus. Liniile moderne şi extravagante dau o nota de lux şi eleganţă imaginii de brand a companiei. Mobilierul este personalizat, conceput pentru a întregi atmosfera sofisticată şi primitoare a spaţiului.

Mobilierul personalizat modern este, prin urmare, conceput pentru medii care refuză omogenizarea produselor industriale și care caută în schimb unicitatea și perfecțiunea pentru a aduce o atmosferă sofisticată și prețioasă în care este asigurat echilibrul perfect dintre mobilier, functionalitate și spațiu.

Materialele folosite sunt MDF lucios alb, nişe ilumitate si rafturie pentru expoinerea ochelarilor  realizate din Corian alb cu iluminare led, care pune in valoare produsele expuse.

Designer: Alexandra Cosma

Localizare: Braşov

Dorești amenajarea completă?

proiectare-producţie-livrare-montaj

Salon Beauty

Proiect finalizat cu succes!

Producţie şi montaj

Interior Design

Salon Beauty

Stilul ales pentru această amenjare este Shabby chic – originar din Marea Britanie emană atmosfera caselor mari în care mobilierul vechi, vopsit, alături de culorile şi texturile calme creează căldură şi confort.
Termenul „shabby chic” își are originea în anii 1980. În design, acesta a fost un moment în care opulența și decadența ocupau un loc central. De la penthouse-uri elegante până la holuri corporative pline cu marmură strălucitoare și alamă, stilul elegant a fost ușor de găsit.
Este logic că ar apărea un aspect alternativ, plin de piese bogate în istorie, care au prezentat vopsea așchiată, precum și descoperiri de epocă cu stil feminin. S-a născut shabby chic!
Acest stil dă mare importanță detaliilor și felului în care sunt combinate diferite elemente, care joacă un rol important în orice decor. O gamă largă de vaze, tablouri vechi, materiale textile și alte obiecte artizanale se găsesc în casele decorate shabby chic. Decorațiunile sunt în culori pastel, majoritatea fiind făcute de mână sau restaurate, cu multe flori, precum trandafiri sau lavanda, dar și cu oglinzi cu rame foarte ornamentate. CandelabreLE ornamentate, oferă eleganță oricărei amenajări.

Designer: Frontalia

Localizare: Brasov

Dorești amenajarea completă?

proiectare-producţie-livrare-montaj

Trimite cerere de ofertă. Click aici.