Despre noi

Frontalia - Creator - Magician - Vizionar

We are proud to present our work. These projects are built using latest technologies and best talents. The benefits of our building methods guarantee quality for many years to come.
Cine suntem?

Geneza Frontalia

Fiind o societate mixtă româno-italiană, specializată în industria prelucrării lemnului, este relevant faptul că avem o bază solidă de cunoştinţe de la partenerii noştri italieni, aceştia având o tradiţie îndelungată în domeniu. Oferim soluţii complexe pentru producătorii de mobilier. Prin gama variată de componente din lemn, avem posibilitatea să realizăm piese unicate personalizate pentru fiecare client.

Activitatea de proiectare pentru realizarea designului de interior a început în anul 2013, din dorinţa de a oferi soluţii elegante şi unice clienţilor. Prin gândire creativă şi clară, punem la dispoziţia clienţilor opţiuni inedite şi autentice pentru amenajarea spaţiilor dorite. Ne diferenţiem pe plan local prin oferirea serviciilor complete, având designer şi arhitect în echipa proprie. Din echipa noastră fac parte şi artişti plastici, consultant Feng Shui, consilier de achiziţii, specialişti în: montajul de parchet, ceramică şi mozaicuri, montajul tencuielii decorative, precum şi execuţia şi montajul perdelelor şi draperiilor. Ne mândrim cu această echipă formată din specialiştii perfecţionaţi în afara ţării cu experienţă îndelungată în realizarea interioarelor de lux în ţări precum Franţa şi Italia.

Ce facem?

Universul Frontalia

Vă invităm in universul Frontalia! În atelierul nostru din Brasov veţi fi înconjurat de creaţie, de idei şi toată deschiderea pentru provocări din ce în ce mai complexe. Lemne, tapiterii, finisaje, piatră, sticlă, etc. toate pregatite pentru dumneavoastră: CLIENT. Lucrăm pentru oameni cu drag, să găsim soluţii pentru o casă mai bună şi mai comodă. Pentru fiecare client pregătim mostre în miniatură, pentru a întelege căt mai bine ceea ce urmează să producem. Veti intra intr-o lume plină de culoare, forme şi idei, este lumea frumoasă pe care încercăm să o transmitem şi dumneavoastră.

Cum facem?

Pasiune pentru excelenţă

Haideti sa avem o discuţie deschisă! Cea mai comună întrebare a clienţilor este: “faceti voi tot?”.

Hai să vedem răspunsul corect… La ce referă acest tot:

Faceţi proiectul de design? Da, facem proiectarea designului de interior, dar colaborăm şi cu designeri şi arhitecţi.

Faceţi şi partea de amenajări interioare, respectiv montaj tapet, parchet, zugrăveli, etc? In cei peste 10 ani de activitate am identificat echipe profesioniste pe care le coordonăm şi pentru care garantăm calitatea lucrărilor.

Producem mobilier? Da, avem propria secţie de producţie.

Produse pe care le comercializaţi sunt din producţie proprie? Avem parteneri care au tehnologii avansate pentru diferite obiecte de mobilier, ştim foarte bine că putem conta pe aceştia pentru ceea ce nu putem realiza intern.

Vă ocupaţi voi, Frontalia, de tot? Da, ne-am specializat pentru a furniza serviile complete în ceea ce priveşte amenajarea unei locaţii.

Despre noi

Filozofia Frontalia

Încredere – Performanţă – Pasiune

Regăsirea în universul personal se realizează printr-un parteneriat de creaţie dintre client şi echipa Frontalia.
  • Să oferim servicii şi produse ireproşabile:
  • Orientarea şi concentrarea pe nevoile fiecărui client;
  • Respectarea tuturor angajamentelor;

Frontalia având un stil de anvergură, contopeşte valorile esenţiale şi crează forma care urmăreşte funcţionalitatea, atingând echilibrul vizual.
  • Crearea notorietăţii prin extinderea istoriei brandului.
  • Lărgirea orizonturilor despre conceptul de design interior.
  • Perfecţionare continuă pentru a oferi servicii de calitate.

Standard înalt prin multă grijă şi atenţie.
  • receptivitate şi deschidere către oameni şi nevoile lor;
  • pasiune şi implicare pentru fiecare client;
  • integritate şi responsabilitate.

Este minunat că ne cunoaştem!

Aflaţi mai multe despre noi:

Trimite cerere de ofertă. Click aici.