Servicii

Design & Execuţie

Consilierea profesioniştilor.

Studiul şi experienţa fac diferenţa atunci când trebuie să amenajezi un spaţiu. Indiferent că este o casă, un apartament, un birou sau orice alt tip de de destinaţie ar avea, fiecare client are cerinţe specifice, iar să lucrezi cu o echipă de profesionişti este esenţial. Noi, Frontalia, având în vedere experienţa îndelungată în amenajări şi furnizarea de mobilier specific pentru fiecare destinaţie, garantăm calitatea produselor şi serviciilor oferite.

Etapa de studiu şi cercetare este cea mai importantă. Stabilirea conceptului, termenului de implementare şi a bugetului alocat sunt etapele de început a fiecărui proiect, bazat pe:
  • nevoi, design şi funcţionalitate;
  • etapele de execuţie pentru asigurarea bunei desfaşurări;
  • coordonarea lucrărilor pentru fiecare etapă;

Realizarea proiectului de design si proiectului tehnic pe baza conceptului stabilit.
  • Prezentarea proiectului de design;
  • Stabilirea necesarului de lucrări şi mobilier;
  • Prezentarea ofertelor conform necesarului;

Realizarea şi implementarea proiectului.
  • Procesul de producţie efectiv;
  • Supravegherea în şantier;
  • Montajul mobilierului şi recepţia lucrărilor;

#

Avantaje Frontalia

Experienţe inovative & profesionalism

Fiecare proiect este cel mai important! Ne perfecţionăm în continuu, suntem mereu informaţi cu privire la cele mai inovative materiale şi tendinţe în domeniul amenajării şi designului de interior pentru a oferi cele mai bune soluţii adaptate nevoilor fiecărui client.

01

Concept

Clasic, modern, contemporan, ultramodern, baroc sau shabby chic. Conceptul dă tonul! Atât arhitectura, cât și designul interior din secolul al XX-lea au încălcat în mod conștient numeroasele reguli pronunțate din epocile trecute. Este mai important ca o clădire sau un spațiu să fie expresiv cu privire la destinaţia sa. Primul pas este discuţia cu clientul. Aceasta constă intr-o serie de conversații care, în cele din urmă, trebuie să ducă la un acord reciproc. Clienții au de obicei o idee bună despre nevoile și preferințele lor, totuși un designer cu experiență vede deseori unele nevoi neimaginate de client. Evident, discuţia trebuie să convingă clientul că proiectantul este cel potrivit pentru nevoile sale, trebuie să existe o bună comunicare şi înţelegere. Conceptul este prezentat clientului pentru aprobare înainte de orice lucrare de proiectare efectivă. În mod evident, bugetul este un aspect esențial, proiectanții trebuie să pregătească frecvent un buget aproximativ sau să încerce să lucreze pe baza unui buget stabilit de client.

#

02

Design

Proiectul de design conturează şi aşează formele, culorile, şi obiectele la locul lor. Scara și proporția oricărui interior trebuie să se raporteze întotdeauna la arhitectura în care există interiorul, dar celălalt factor important în luarea în considerare este corpul uman. După stabilirea conceptului de amenjare, începe munca efectivă de proiectare. Verificarea situaţiei din teren, măsurătorile şi schiţa iniţială de lucru, informaţii pe baza căruia se construieşte draft-ul proiectului. Draft-ul prezintă mai multe alternative din care se va alege cea mai potrivită variantă pentru client. Un designer încearcă adesea să aibă o temă sau o idee dominantă, fie că este vorba de culoare, formă, textură sau un anumit model ritmic. Desenarea și redactarea proiectului de a le pune într-o formă astfel încât să poată fi comunicate clientului. Toate componentele estetice intră în joc în etapa de proiectare, inclusiv culorile, iluminatul și texturile, planurile, elevările, detaliile, secțiunile și specificațiile sunt de pregătite cu dimensiuni și note desenate cu atenție pentru producţia efectivă.

03

Producţie

Producţia ``naşte`` amenajarea, formele prind viaţă, în măinile echipei Frontalia. Baza în toată producția de mobilier este proiectul de execuţie. Pe baza acestuia de stabilesc etapele de prelucrare şi atunci când situaţia o cere este realizată o mostră pentru a ne asigura că rezultatul este conform cerinţelor. Termenul de producţie variază în funcţie de complexitatea şi termenele de livrare de la furnizori. Lucrările Frontalia sunt personalizate pentru fiecare client, în acest sens suntem pregătiţi pentru cele mai complexe lucrări, iar pentru garanţia calităţii produselor am adunat în jurul nostru profesionişti cu experienţă acumulată în Italia. Fiecare etapă de prelucrare este atent supravegheată de proiectant sub îndrumarea căruia se desfăşoară tot procesul productiv. Mobilierul pregătit pentru livrare este ambalat cu grijă şi corespunzător, pentru a ne asigura ca va fi livrat în cele mai bune condiţii.

04

Montaj

Montajul reuşit reprezintă succesul proiectului! Curăţenia este lege! Transportul şi montajul influenţează considerabil rezultatul mucnii echipelor implicate în proces. Fară atenţie desăvârşită a amblalării mobilierului pe parcursul transportului acesta se poate deteriora considerabil, chiar dacă pare un amănunt care trece cu vederea de cele mai multe ori, orice defecţiune cauzată mobilierului de ambalajul necorespunzător genereză o serie de neplăceri şi întârzieri şi evident costuri suplimentare. Tocmai din acest motiv Frontalia transportă cu maşinile proprii sau cu transportatori specializaţi în domeniu. Având în vedere că mobilierul este montat după ce se încheie toate etapele constructive, inclusiv finisajele, lucram cu atenţie şi protecţie specifică. Pentru fiecare montaj avem pregătite toate echipamentele necesare pentru a asigura ordinea, iar atunci când este finalizat montajul curăţenia este desăvârşită.

Programează o întâlnire: 0732115404 

Contact
Nicoleta Moldovan

Nicoleta Moldovan

Psiholog

Se vede experienta!

Am mobilat o bucatarie destul de mica si mi-au propus solutii bune.

Trimite cerere de ofertă. Click aici.