Blog

Citeşte - Analizează - Decide

Cum te prezintă casa ta?

Designul casei tale poate fi o expresie a ta și construiește o poveste prin culorile și stilurile pe care le alegi. Casele noastre sunt paradisurile noastre, așa că atunci când vine vorba despre asta, casele reflectă personalitatea celor care locuiesc în ele.

O casă fără personalitatea familiei care locuieşte în ea nu va fi niciodată acasă. Poate fi o casă decorată cu gust, frumos echipată, dar fără o personalitate adăugată care să o aducă la viață, nu se va simți niciodată ca o adevărată casă. Gandeşte-te la camerele de zi și dormitoarele prin care te plimbi în marile lanţuri de vânzare mobilier: artă omniprezentă pe pereți, fructe de plastic într-un castron, toate noi și strălucitoare, dar personalitate zero. În același mod, nu este nimic mai rău decât să intri într-o casă și să nu-ţi trasnmită emoţia şi vibraţia oamenilor care locuiesc acolo. Cele mai bune case sunt pline de personalitate, unde interioarele își reflectă proprietarul. Ele sunt întotdeauna mai primitoare, autentice și vibrante decât orice pânză goală, fără suflet. Asta nu înseamnă că aspectul minimalist subevaluat nu funcționează, desigur, atâta timp cât este, o adevărată expresie a vieții, iubirilor și personalităților locuitorilor. A pune personalitate în casa ta este un principiu care se aplică indiferent unde locuiești sau dimensiunea casei în care locuieşti. Nu necesită cel mai căutat cod poștal sau mobilier din cea mai recentă revistă de design interior. Este vorba despre a arăta o legătură emoțională cu spațiul tău prin decizii de proiectare care vin din inimă.

Modul de viaţă

Dacă eşti cineva căruia îi place să fie organizat în viață, atunci șansele sunt ca şi casa ta să fie curată și spațioasă și să nu existe dezordine la vedere. Casele cu mult spațiu de stocare și design simple reflectă pe cei care sunt logici și calmi și cărora le place să aibă lucrurile planificate. Pentru cei care iubesc exteriorul, casele vor fi pline de plante și flori, cu o grădină care  răsare în fiecare colţ. Este important să vă asigurați că casa dvs. reflectă stilul dvs. de viață, deoarece modul în care vă simțiți în viața de zi cu zi ar trebui să fie același atunci când sunteți acasă.

Culorile

Culorile pe care le alegi reprezintă cu adevărat cine ești și cum te simți. Există multe studii diferite care se concentrează pe psihologia culorii și modul în care diferite culori te pot face să simți emoții diferite. Alegerea unei culori pentru pereți și mobilier este, prin urmare, o sarcină destul de importantă. Probabil că vei petrece mult timp acasă, deci este important să decorezi folosind culorile care-ţi plac. Dacă optezi pentru culori strălucitoare și modele mari, atunci probabil că eşti o persoană prietenoasă, dar culorile mai neutre tind să reflecte oameni mai introvertiți și relaxați.

Accesoriile

Există multe moduri diferite în care personalitatea poate fi reflectată prin accesoriile din casa ta. Poate că ești o persoană destul de liniștită, dar pernele galbene de pe canapea sau fața de masă florală pe care o alegi în bucătărie ar putea reflecta perspectiva ta pozitivă în viață. Imaginile pe care le ai pe pereți sau desenele pe care le alegi pentru perdelele tale ar putea reflecta și dragostea ta față de animale, fără să preia de fapt casa. Este plăcut să-ți faci remarcată personalitatea în toate accesoriile din casa și grădina ta.

Experiențele

O modalitate excelentă de a cunoaşte pe cineva este de a afla despre experiențele sale și adesea, acestea pot fi văzute în casă. Proprietarii de case care petrec mult timp călătorind aduc adesea suveniruri și bibelouri care pot fi găsite în diverse camere, arătând experiențele pe care le-au avut în viață. Experiențele pe care le trăieşti spun o poveste și se reflectă în cine eşti și cum te simţi, iar acest lucru se reflectă apoi în decorațiunile casei tale. Este minunat pentru cineva să poată intra în casa ta și să simtă cu adevărat că te reprezintă.

Relațiile

Modul în care îți decorezi casa poate afecta cu siguranță dinamica oricărei relații pe care o ai în casă. Gândiți-vă la toți oamenii care locuiesc cu dvs. și la modul în care personalitatea lor ar putea fi reflectată și în modul în care casa dvs. este decorată. Dacă aveți copii, casa dvs. poate avea niște piese de mobilier mai mici sau camere cu pereți mai luminoși. Dacă locuiți cu cealaltă jumătate, puteți alege culori care reflectă dragostea și romantismul, transformându-vă casa într-o casă caldă și confortabilă pentru a împărtăși împreună.

Trimite cerere de ofertă. Click aici.